- Skydaughter -

- Skydaughter -

Om Bloggen

Hejsan. Mitt namn är Olivia Skydaughter, men jag går under namnet Skydaughter. Detta är främst en Star Stable-blogg, men jag spelar även andra spel som till exempel Sims och Minecraft.
Alla bilder tillhör mig.

Lite utifrån-uppdatering nu då

Star StablePosted by Olivia Skydaughter 2016-03-08 17:36:15
Firefly flyttade ju hem till mig i onsdags.
Jag har levlat varje dag, men varit lite seg med de första dagarna. För tillfället är han iaf i level 14 och imorgon är har färdiglevlad! Känns sjukt najs, haha, för jag har inte levlat på ett tag. Det har varit jobbigt men jag har tagit mig igenom det! Men i slutändan kommer jag att vara tacksam för att jag faktiskt orkat levla någon timme varje dag. Det har ju sitt pris, om man säger så.
Något som slår mig varje dag är hur många som inte levlar. Jag ser dagligen människor som levlat alla sina hästar till max level nio, och sen köpt en ny. Jag förstår inte? Själv får jag värsta ångesten om jag har mer än en olevlad häst stående. Jag klagar absolut inte, man får levla som man vill, men det känns lite onödigt liksom? Varför köpa en häst som är långsam och låta den vara så, när man faktiskt kan göra något åt det? Man kan inte tävla med hästen, inte vinna över sina vänner och ingenting? Själv älskar jag att rida runt på en maxlevlad häst. Man känner sig så duktig, liksom. Nu när funktionen "inspektera" dessutom finns kan det lika gärna se bra ut.
Detta är min åsikt. Jag menar inget illa, ville bara säga vad jag tycker. Man får ha hur många olevlade hästar i sitt stall som man vill. Det gör ju ingenting, när det ändå är ögongodis att kolla på vissa hästar. Men jag föredrar att ha mina hästar i level 15. Tycker att det ser bra ut!
Jag vet självklart att alla inte har tid att levla, vilket jag har full förståelse för. Skolan kan vara otroligt tuff ibland. Jag råkar ha det ganska lätt för mig, det är därför jag inte gör så mycket läxor hemma. Jag tar liksom in informationen på lektionerna istället. Dessutom brukar jag redan ha gjort läxan, för jag har oftast tid över. Men vi alla är olika! Tänk hur tråkigt det skulle vara om alla var likadana...

Hoppas ni inte tar illa upp nu. Det är inte menat så. Jag vill bara få ut mina tankar och åsikter.