- Skydaughter -

- Skydaughter -

Om Bloggen

Hejsan. Mitt namn är Olivia Skydaughter, men jag går under namnet Skydaughter. Detta är främst en Star Stable-blogg, men jag spelar även andra spel som till exempel Sims och Minecraft.
Alla bilder tillhör mig.

Tabasco

StorysPosted by Olivia Skydaughter 2015-08-31 16:02:35

Tabasco

Jag gick förbi Jorvikstallet en dag för att kolla på hästuppvisningen där. Det var väldigt underhållande, men tillsist gick jag iväg mot hästhagen istället. I hästhagen stod det supervackra hästar. Såklart tänkte jag, det är ju ändå Jovikstallets. Men när jag gick för att hälsa på hästarna galopperade alla iväg. Utom en. Det var en ung hingst, svart som natten, som stannade. Kärlek vid första ögonkastet kallas det va?

Tillsist, efter en timme tror jag, reste jag mig upp och gick hemåt. Grejen var den att jag inte kunde sluta tänka på den nattsvarta hingsten. Det slutade med att jag gick dit nästa dag igen. Och igen. Och igen.

En av dessa dagar kom Herman förbi.

”Du har varit och besökt denna hingst i två veckor nu. Han heter Tabasco. Jag ska ärligt erkänna att jag aldrig sett ett sådant band mellan en häst och en ryttare innan.”, sa han.

Min första tanke var att detta var en försäljningsmetod. Men efter att ha funderat vidare på hans ord bestämde jag mig för att fråga om priset.

En vecka senare kom jag med en hästtransport för att hämta hem honom. Det hade blivit en het diskussion om priset men tillsist hade jag fått som jag ville.

Att få in Tabasco i hästtransporten var ingen lätt sak. Men tillsist lyckades vi.

Han hade ju såklart inte kunnat ridas in på ett tag, men han var inget föl.

Jag minns första ridturen på honom. Helt underbar.